TECHNOLOGIES AND BUSINESS MODELS FOR THE ENERGY CHALLENGES OF THE 21ST CENTURY

Va informam cu privire la organizarea evenimentului pe tema Technologies and Business Models for the Energy Challenges of the 21st Century, de catre European and Latin American Technology based Business Network (ELANNetwork) si Camera de Comert si Industrie a Romaniei, in calitate de reprezentant al mediului de afaceri romanesc.

Conferința va avea loc in perioada 23-24 octombrie 2017, in Santiago, Chile.

Continuare »
Seminar de afaceri Romania - China: Noi perspective in sectorul medical

Va informam cu privire la organizarea Seminarului Romania – China: Noi Perspective in Sectorul Medical, realizat de CCIR in parteneriat cu Camera de Comert Chineza.

Continuare »
Forum de afaceri Romania – Cambodgia

Vă invităm să participați la forumul de afaceri multisectorial România – Cambodgia, organizat de Camera de Comerț și Industrie a României în parteneriat cu Camera de Comerț Cambodgia.

Continuare »
Forum de afaceri Romania - Bulgaria

Vă invităm să participați la forumul de afaceri România – Bulgaria, organizat cu ocazia vizitei oficiale în România a președintelui Republicii Bulgaria, E.S. dl. Rumen Radev.

Evenimentul va avea loc în data de 29 iunie 2017, ora 10.00 (înregistrare începând cu ora 9.15), la CCIR Business Center, sala „Aurel Ghibuțiu” și va fi deschis de către președinții celor două state.</

Continuare »
Seminar de afaceri delegatie Taiwaneza

Avem placerea sa va informam cu privire la organizarea unui seminar de afaceri, de catre Consiliul Taiwanez pentru Dezvolatrea Comertului Exterior, cu posibilitatea incheierii unor parteneriate cu companiile romanesti.

Continuare »
Adunarea generala a membrilor CCIA Braila - 27.04.2017

In temeiul Statutului Camerei de Comert, Industrie si Agricultura Braila, art.30 si art.36, alin.1 sunteti invitati sa participati la Adunarea Generala a membrilor Camerei de Comert, Industrie si Agricultura Braila ce se va desfasura in data de 27.04.2017 ora 14:00 in Sala de Conferinte Regal Events and Ballroom, B-dul Independentei nr.282, Braila.

Continuare »
Seminar Oportunitati de finantare nerambursabila pentru IMM - 2017

Joi, 23.03.2017, incepand cu ora 11:00, la sediul Camerei de Comert, Industrie si Agricultura Braila a avut loc seminarul de informare cu tema "Oportunitati de finantare nerambursabila pentru IMM - 2017".

Continuare »
Seminar gratuit “Oportunitati de finantare nerambursabila pentru IMM – 2017”

CAMERA DE COMERT, INDUSTRIE SI AGRICULTURA BRAILA

in colaborare cu

Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat prin

Oficiul Teritorial pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii Constanta

va invita sa participati joi, 23 martie 2017, orele 11.00, la sediul CCIA Braila din Aleea Pensionatului nr.3, la seminarul cu tema:

OPORTUNITATI DE FINANTARE NERAMBURSABILA PENTRU IMM - 2017

Continuare »
Seminar cu tema "Noile prevederi legislative in achizitii , Legea nr. 98/2016 si Legea nr. 101/2016"

Camera de Comert, Industrie si Agricultura Braila a organizat un seminar de instruire cu tema "Noile prevederi legislative in achizitii , Legea nr. 98/2016 si Legea nr. 101/2016" in zilele de 8 – 9 februarie 2017. Tematica abordata a constat in: Noile modificari aduse legislatiei achizitiilor publice in vigoare; Ghidul achizitiilor publice; ...

Continuare »
Noile prevederi legislative in achizitii, seminar, 8-9 februarie 2017

Ati aflat despre schimbarile in achizitii? Aveti calitatea de entitate sau autoritate contractanta si doriti sa aprofundati, practic, principalele concepte si notiuni pe care le veti utiliza in activitatea dumneavoastra?

Continuare »