Evenimente de interes pentru mediul de afaceri brăilean organizate de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Brăila

Miercuri, 18 aprilie 2018, s-au desfășurat lucrările Adunării generale ordinare a membrilor Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Brăila in cadrul cărora au fost prezentate și aprobate raportul de activitate și situatiile financiare pe anul 2017.

Continuare »
Adunarea Generala Ordinara a Membrilor CCIA Braila – 18.04.2018

Descarcare materiale Adunarea Generala Ordinara a membrilor CCIA Braila – 18.04.2018

Continuare »
Curs intensiv Responsabil cu protectia datelor cu caracter personal

Ieri, 13 martie a.c., la sediul Camerei de Comert, Industrie si Agricultura Braila s-a desfasurat cursul intensiv Responsabil cu protectia datelor cu caracter personal.

Organizat pentru prima data la Braila, cursul vine in sprijinul institutiilor si fimelor brailene care prelucreaza date cu caracter personal.

Continuare »
Seminar ”Importanta conditiilor de livrare INCOTERMS in negocierea contractelor comerciale”

Va invitam sa participati la seminarul ”Importanta conditiilor de livrare INCOTERMS in negocierea contractelor comerciale”, organizat de Camera de Comert si Industrie a Romaniei in colaborare cu Institutul Bancar Roman, in data de 30 martie 2018, la sediul Institutului Bancar Roman, str. Negru Voda nr.3, sector 3, Bucuresti, in intervalul orar 10.00-17.00.

Continuare »
Seminar Noutăţi legislative în domeniul fiscal şi bugetar, Braila, 21 februarie 2018

Miercuri, 21 februarie 2018, la sediul Camerei de Comert, Industrie si Agricultura Braila s-a desfasurat seminarul cu tema “Noutăţi legislative în domeniul fiscal şi bugetar”

Continuare »
Invitatie participare la Congresul de proiecte Romania-Ucraina, Odessa, 28 februarie 2018

Stimate Doamne/ Stimati Domni,

Oficiul de Investiții, Cooperare Internațională și Internațională a Administrației Regionale de Stat Odesa va organiza "Congresul inițiativelor de proiect România-Ucraina" cu sprijinul Consulatului General al României la Odessa.

Continuare »
Invitatie cooperare firme cu companii din Belarus

Stimate Doamne/ Stimati Domni,

La data de 21 februarie 2008, s-a semnat Acordul intre Guvernul Romaniei si Guvernul Republicii Belarus cu privire la cooperarea economica, care constituie baza legala pentru dezvoltarea pe termen lung a cooperarii in domenii ale economiei pentru agricultura, industrie, constructii, energie, turism, intreprinderi mici si mijlocii, transport, stiinta si tehnologie. De asemenea, relatii de cooperare belaruso-romane s-au dezvoltat si in sfera educatiei, stiintei, culturii si a sportului.

Continuare »
Seminar Noutăţi legislative în domeniul fiscal şi bugetar, 21 februarie 2018

Camera de Comert, Industrie si Agricultura Braila organizeaza miercuri, 21 februarie 2018, la ora 13:00, la sediul din Aleea Pensionatului nr.3, seminarul cu tema:

Noutăţi legislative în domeniul fiscal şi bugetar

Continuare »
Propuneri CCIR referitor la modificarea Legii dialogului social Nr.62/2011

In marja consultarii retelei Camerelor de Comert si Industrie Judetene, Camera de Comert si Industrie a Romaniei (CCIR) s-a adresat Ministerului Consultarii Publice si Dialogului Social privind modificarea Legii dialogului social nr.62/2011.

Continuare »
Gala Topul firmelor brailene

Joi, 2 noiembrie 2017, a avut loc Gala Topul firmelor brailene organizata de Camera de Comert, Industrie si Agricultura Braila, eveniment ajuns la cea de a XXIV-a editie.

Continuare »