Seminar cu tema "Noile prevederi legislative in achizitii , Legea nr. 98/2016 si Legea nr. 101/2016"

Camera de Comert, Industrie si Agricultura Braila a organizat un seminar de instruire cu tema "Noile prevederi legislative in achizitii , Legea nr. 98/2016 si Legea nr. 101/2016" in zilele de 8 – 9 februarie 2017. Tematica abordata a constat in: Noile modificari aduse legislatiei achizitiilor publice in vigoare; Ghidul achizitiilor publice; ...

Continuare »
Noile prevederi legislative in achizitii, seminar, 8-9 februarie 2017

Ati aflat despre schimbarile in achizitii? Aveti calitatea de entitate sau autoritate contractanta si doriti sa aprofundati, practic, principalele concepte si notiuni pe care le veti utiliza in activitatea dumneavoastra?

Continuare »
Intalnire de afaceri romano-chineza

Astazi, 24 noiembrie incepand cu ora 12:00, a avut loc la sediul Camerei de Comert Braila, intalnirea oamenilor de afaceri braileni cu dl LIANG CAIDE, Consulul General al R.P.Chineze la Constanta.

Continuare »
Gala Topul Național al Firmelor, ediția XXIII

Camera de Comerț și Industrie a României (CCIR) a premiat, joi 10 noiembrie 2016, cei mai performanți oameni de afaceri din România, în cadrul Galei Topului Național al Firmelor, ediția a XXIII-a, la Centrul Expozițional Romexpo.

Continuare »
TOPUL FIRMELOR BRAILENE 2015

Joi, 3 noiembrie 2016, Camera de Comert, Industrie si Agricultura Braila a reunit elita antreprenorilor braileni, premiind firmele pe baza unei metodologii nationale, aprobate in sistemul cameral din Romania.

Continuare »
Seminar cu tema “Protectia proprietatii industriale la nivel national si european”

Joi, 17 noiembrie a.c., la sediul Camerei de Comert, industrie si Agricultura Braila, a avut loc seminarul cu tema “Protectia proprietatii industriale la nivel national si european” sustinut de specialisti ai Oficiului de Stat pentru Inventii si Marci (OSIM).

Continuare »
Alertă înșelătorie European business number

07 Septembrie 2016
Stimați Întreprinzători,

În ultima perioadă firme din județul Braila si din tara au fost contactate prin corespondență de firma DAD - Deutscher Adressdienst GmbH (Alter Wall 65, 20457 Hamburg, Germania), care printr-o adresă aparent administrativă părea că solicită verificarea datelor de contact ale firmei.

Continuare »
Sesiune instruire achizitii publice

In perioada 20 – 21 iulie 2016, la sediul Camerei de Comert, Industrie si Agricultura Braila s-a desfasurat sesiunea de instruire cu tema "Noile prevederi legislative in achizitii , Legea nr. 98/2016 si Legea nr. 101/2016". Tematica abordata a fost urmatoarea:

 

Continuare »
LANSARE Programul national multianual de microindustrializare si Programul national multianual pentru infiintarea si dezvoltarea IMM in mediul rural

Incepand cu data de 20.07.2016 ora 10.00 va fi activa aplicatia de inscriere a planurilor de afaceri in cadrul Programului national multianual de microindustrializare.

Continuare »
Scheme de minimis pentru sprjinirea IMM-urilor

Camera de Comert, Industrie si Agricultura Braila are placerea sa va informeze cu privire la cele doua noi scheme de minimis pentru sprjinirea IMM-urilor, cu finantare din bugetul de stat, care au fost publicate in Monitorul Oficial 511/ 513 din 07.07.2016 si care urmeaza a fi lansate in cursul lunii iulie de catre Ministerul Economiei, Comerţului şi Relaţiilor cu Mediul de Afaceri.

Continuare »