ADUNAREA GENERALA ORDINARA A MEMBRILOR CCIA BRAILA

Joi , 11 aprilie 2019, ora 14.00, Sala de Conferinte Regal Events and Ballroom, B-dul Independentei nr.282, Braila

Continuare
Forum de Afaceri Trilateral Republica Moldova - Romania – Ucraina, 30 mai 2019

Camera de Comert, Industrie si Agricultura Braila are placerea de a va invita la editia a 3-a a Forumului de Afaceri Trilateral Republica Moldova - Romania - Ucraina, care va avea loc in perioada 30 mai 2019 in mun. Chisinau si va fi o componenta cheie a Forumului International Investitional al municipiului Chisinau.

Continuare
Misiune economica in Istambul, 18-20 aprilie 2019

Avem plăcerea să vă informăm că în perioada 18-20 aprilie 2019, Camera de Comerţ şi Industrie a României (CCIR) va organiza o Misiune Economică la Istanbul. Acţiunea va include un Forum de Afaceri multisectorial ce se va desfășura la Hotelul Renaissance Polat Bosphorus, în data de 19 aprilie a.c. începând cu ora 12:30.

Continuare
Reteaua Enterprise Europe Network - un sprijin mare pentru intreprinderi mici

Joi, 11 aprilie 2019, la finalul Adunarii Generale a Membrilor CCIA Brăila, va avea loc prezentarea cu tema "Reteaua Enterprise Europe Network - un sprijin mare pentru intreprinderi mici"

Continuare
Seminarul de prezentare a Summit-ului de Investitii SelectUSA, 9 aprilie 2019, Bucuresti

Camera de Comert, Industrie si Agricultura Braila are placerea sa va invite la seminarul de prezentare a Summit-ului de Investitii SelectUSA care va avea loc in data de 9 aprilie 2019, la CCIR Business Center, Amfiteatrul Albastru, orele 15.00 - 17.00.

Continuare
Forumul de afaceri Romania – Vietnam, 15 aprilie 2019

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Brăila are plăcerea să vă invite la Forumul de Afaceri România - Vietnam, ce se va desfășura în după-amiaza zilei de luni, 15 aprilie 2019 la CCIR Business Center din Bd. Octavian Goga, nr.2, București.

Continuare
Album "Welcome to Brăila", ediția 2018

Stimată Doamnă/ Stimate Domn,

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Brăila a reeditat Albumul bilingv român-englez “Welcome to Brăila”, ediția 2018.

Continuare
Seminar Achizitii publice Bruxelles, 25 octombrie 2018

Asociația Experților în Achiziții AEXA organizează în data de 25 octombrie 2018 la Bruxelles Seminarul Achizițiile publice în România și Belgia – oportunități de investiții în parteneriat cu Reprezentanța României pe lângă Uniunea Europeană și Societatea de avocați Ceparu și Irimia.

Continuare
Inițiativa celor Trei Mări. Participanții au anunțat crearea rețelei Camerelor de Comerț 3SI.

Reprezentanţii Camerelor Naţionale de Comerţ din cele şapte ţări participante la Iniţiativa celor Trei Mări (3SI) - Bulgaria, Croaţia, Ungaria, Lituania, Polonia, România şi Slovenia - s-au întâlnit luni la Bucureşti, cu ocazia primei ediţii a Forumului de Afaceri al Iniţiativei celor Trei Mări, şi au decis crearea reţelei Camerelor de Comerţ 3SI, pentru sprijinirea activităţilor Forumului de Afaceri şi conectarea comunităţilor de afaceri din regiune.

Continuare
Bursa de Cooperare Româno-Germană, București, 16 octombrie și Iași, 18 octombrie 2018

Camera de Comerț și Industrie Româno-Germană împreună cu Ministerul Bavarez pentru Economie și Media, Energie și Tehnologie au plăcerea să vă invite să participați la Bursa de Cooperare Româno-Germană ce se va desfășura la București și Iași în data de 16 octombrie, respectiv 18 octombrie 2018.

Continuare