Seminarul de prezentare a Summit-ului de Investitii SelectUSA, 9 aprilie 2019, Bucuresti

Camera de Comert, Industrie si Agricultura Braila are placerea sa va invite la seminarul de prezentare a Summit-ului de Investitii SelectUSA care va avea loc in data de 9 aprilie 2019, la CCIR Business Center, Amfiteatrul Albastru, orele 15.00 - 17.00.

Continuare
Forumul de afaceri Romania – Vietnam, 15 aprilie 2019

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Brăila are plăcerea să vă invite la Forumul de Afaceri România - Vietnam, ce se va desfășura în după-amiaza zilei de luni, 15 aprilie 2019 la CCIR Business Center din Bd. Octavian Goga, nr.2, București.

Continuare
Album "Welcome to Brăila", ediția 2018

Stimată Doamnă/ Stimate Domn,

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Brăila a reeditat Albumul bilingv român-englez “Welcome to Brăila”, ediția 2018.

Continuare
Seminar Achizitii publice Bruxelles, 25 octombrie 2018

Asociația Experților în Achiziții AEXA organizează în data de 25 octombrie 2018 la Bruxelles Seminarul Achizițiile publice în România și Belgia – oportunități de investiții în parteneriat cu Reprezentanța României pe lângă Uniunea Europeană și Societatea de avocați Ceparu și Irimia.

Continuare
Inițiativa celor Trei Mări. Participanții au anunțat crearea rețelei Camerelor de Comerț 3SI.

Reprezentanţii Camerelor Naţionale de Comerţ din cele şapte ţări participante la Iniţiativa celor Trei Mări (3SI) - Bulgaria, Croaţia, Ungaria, Lituania, Polonia, România şi Slovenia - s-au întâlnit luni la Bucureşti, cu ocazia primei ediţii a Forumului de Afaceri al Iniţiativei celor Trei Mări, şi au decis crearea reţelei Camerelor de Comerţ 3SI, pentru sprijinirea activităţilor Forumului de Afaceri şi conectarea comunităţilor de afaceri din regiune.

Continuare
Bursa de Cooperare Româno-Germană, București, 16 octombrie și Iași, 18 octombrie 2018

Camera de Comerț și Industrie Româno-Germană împreună cu Ministerul Bavarez pentru Economie și Media, Energie și Tehnologie au plăcerea să vă invite să participați la Bursa de Cooperare Româno-Germană ce se va desfășura la București și Iași în data de 16 octombrie, respectiv 18 octombrie 2018.

Continuare
FINANŢĂRI NERAMBURSABILE PENTRU IMM, 25 iulie 2018, ora 10:00, CCIA Braila in parteneriat cu AIMMIPE Constanta

FINANŢĂRI NERAMBURSABILE PENTRU IMM

În cursul anului 2018, Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat (MMACA), prin Direcția de Antreprenoriat și Programe pentru IMM (DAPIMM) și Agențiile pentru IMM, Atragere de Investiții și Promovare a Exportului (AIMMAIPE) va implementa șase programe cu finanţare de la bugetul de stat, doua dintre acestea fiind deja operationale începând cu luna iulie 2018.

Continuare
Sesiune regionala de informare a programului “Dezvoltarea IMM-urilor din Romania”, Constanta, 11 iunie a.c.

Innovation Norway şi CCINA Constanţa, prin Centrul Enterprise Europe Network, au plăcerea de vă invita la

Sesiunea regională de informare a programului “Dezvoltarea IMM-urilor din Romania

sesiune ce va avea loc în data de 11 iunie, 2018, începand cu ora 10.00, la Sala de conferinţe a CCINA Constanţa (Bdul Alex.Lăpuşneanu nr.185A).

Continuare
Evenimente de interes pentru mediul de afaceri brăilean organizate de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Brăila

Miercuri, 18 aprilie 2018, s-au desfășurat lucrările Adunării generale ordinare a membrilor Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Brăila in cadrul cărora au fost prezentate și aprobate raportul de activitate și situatiile financiare pe anul 2017.

Continuare
Adunarea Generala Ordinara a Membrilor CCIA Braila – 18.04.2018

Descarcare materiale Adunarea Generala Ordinara a membrilor CCIA Braila – 18.04.2018

Continuare