Seminar Noutăţi legislative în domeniul fiscal şi bugetar, Braila, 21 februarie 2018

Miercuri, 21 februarie 2018, la sediul Camerei de Comert, Industrie si Agricultura Braila s-a desfasurat seminarul cu tema “Noutăţi legislative în domeniul fiscal şi bugetar”

Continuare »
Invitatie participare la Congresul de proiecte Romania-Ucraina, Odessa, 28 februarie 2018

Stimate Doamne/ Stimati Domni,

Oficiul de Investiții, Cooperare Internațională și Internațională a Administrației Regionale de Stat Odesa va organiza "Congresul inițiativelor de proiect România-Ucraina" cu sprijinul Consulatului General al României la Odessa.

Continuare »
Invitatie cooperare firme cu companii din Belarus

Stimate Doamne/ Stimati Domni,

La data de 21 februarie 2008, s-a semnat Acordul intre Guvernul Romaniei si Guvernul Republicii Belarus cu privire la cooperarea economica, care constituie baza legala pentru dezvoltarea pe termen lung a cooperarii in domenii ale economiei pentru agricultura, industrie, constructii, energie, turism, intreprinderi mici si mijlocii, transport, stiinta si tehnologie. De asemenea, relatii de cooperare belaruso-romane s-au dezvoltat si in sfera educatiei, stiintei, culturii si a sportului.

Continuare »
Seminar Noutăţi legislative în domeniul fiscal şi bugetar, 21 februarie 2018

Camera de Comert, Industrie si Agricultura Braila organizeaza miercuri, 21 februarie 2018, la ora 13:00, la sediul din Aleea Pensionatului nr.3, seminarul cu tema:

Noutăţi legislative în domeniul fiscal şi bugetar

Continuare »
Propuneri CCIR referitor la modificarea Legii dialogului social Nr.62/2011

In marja consultarii retelei Camerelor de Comert si Industrie Judetene, Camera de Comert si Industrie a Romaniei (CCIR) s-a adresat Ministerului Consultarii Publice si Dialogului Social privind modificarea Legii dialogului social nr.62/2011.

Continuare »
Gala Topul firmelor brailene

Joi, 2 noiembrie 2017, a avut loc Gala Topul firmelor brailene organizata de Camera de Comert, Industrie si Agricultura Braila, eveniment ajuns la cea de a XXIV-a editie.

Continuare »
Oportunitati de colaborare cu firme germane

Va transmitem din partea Camerei de Comert si Industrie Romano-Germana cateva oportunitati de colaborare cu firme germane interesate de piata din Romania.

Continuare »
Ambasadorul Greciei in Romania, Excelenta Sa, Vassillis Papadopoulus in vizita la Camera de Comert, Industrie si AgriCultura Braila

Astazi, 25 septembrie, Stefan Fusea, Presedintele Camerei de Comert, Industrie si Agricultura Braila a primit vizita Excelentei Sale Vassilis Papadopoulus, Ambasadorul Greciei in Romania.

Continuare »
TECHNOLOGIES AND BUSINESS MODELS FOR THE ENERGY CHALLENGES OF THE 21ST CENTURY

Va informam cu privire la organizarea evenimentului pe tema Technologies and Business Models for the Energy Challenges of the 21st Century, de catre European and Latin American Technology based Business Network (ELANNetwork) si Camera de Comert si Industrie a Romaniei, in calitate de reprezentant al mediului de afaceri romanesc.

Conferința va avea loc in perioada 23-24 octombrie 2017, in Santiago, Chile.

Continuare »
Seminar de afaceri Romania - China: Noi perspective in sectorul medical

Va informam cu privire la organizarea Seminarului Romania – China: Noi Perspective in Sectorul Medical, realizat de CCIR in parteneriat cu Camera de Comert Chineza.

Continuare »