Alertă înșelătorie European business number

07 Septembrie 2016
Stimați Întreprinzători,

În ultima perioadă firme din județul Braila si din tara au fost contactate prin corespondență de firma DAD - Deutscher Adressdienst GmbH (Alter Wall 65, 20457 Hamburg, Germania), care printr-o adresă aparent administrativă părea că solicită verificarea datelor de contact ale firmei.

Continuare »
Sesiune instruire achizitii publice

In perioada 20 – 21 iulie 2016, la sediul Camerei de Comert, Industrie si Agricultura Braila s-a desfasurat sesiunea de instruire cu tema "Noile prevederi legislative in achizitii , Legea nr. 98/2016 si Legea nr. 101/2016". Tematica abordata a fost urmatoarea:

 

Continuare »
LANSARE Programul national multianual de microindustrializare si Programul national multianual pentru infiintarea si dezvoltarea IMM in mediul rural

Incepand cu data de 20.07.2016 ora 10.00 va fi activa aplicatia de inscriere a planurilor de afaceri in cadrul Programului national multianual de microindustrializare.

Continuare »
Scheme de minimis pentru sprjinirea IMM-urilor

Camera de Comert, Industrie si Agricultura Braila are placerea sa va informeze cu privire la cele doua noi scheme de minimis pentru sprjinirea IMM-urilor, cu finantare din bugetul de stat, care au fost publicate in Monitorul Oficial 511/ 513 din 07.07.2016 si care urmeaza a fi lansate in cursul lunii iulie de catre Ministerul Economiei, Comerţului şi Relaţiilor cu Mediul de Afaceri.

Continuare »
Programul european Life 2016

Comisia Europeana a lansat cererea de propuneri de proiecte 2016 pentru programul european Life 2014-2020.

Obiectivele generale ale programului sunt:

Continuare »
Seminarul Public speaking pentru companii, 28 iunie 2016, Aula Universitatii Constantin Brancoveanu Braila

”Public speaking pentru companii", a fost tema seminarului organizat de Camera de Comert, Industrie si Agricultura Braila, in colaborare cu Universitatea “Constantin Bâncoveanu” Braila, in data de 28 iunie 2016.

Continuare »
Conferinta "Parteneriatul public-privat, in contextul noii legislatii privind achizitiile publice", 7 iulie 2016, CCIR, Bucuresti

Consecventa menirii si strategiei sale institutionale, Camera de Comert si Industrie a Romaniei (CCIR), mentine si cultiva constant rolul asumat de partener traditional al mediului de afaceri, incercand sa edifice o punte permanenta de dialog intre autoritatile publice si companiile private in domeniile cu impact major asupra climatului economic.

Continuare »
Misiune economica prilejuita de participarea la Forumul de afaceri "Romania-Liban-Africa", Beirut, Liban, 25 - 27 septembrie 2016

Invitatie

Am placerea sa va informez ca in perioada 25-27.09.2016, Camera de Comert si Industrie a Romaniei (CCIR) in colaborare cu Ambasada Romaniei in Liban si Ministerul Economiei, Comertului si Relatiilor cu Mediul de Afaceri, organizeaza o misiune economica prilejuita de participarea la Forumul de afaceri "Romania - Liban - Africa" care se va desfasura la Beirut, Liban.

Continuare »
"Explore Burgas Summer Spirit and the unlimited offers that Romanian tourists can enjoy during their visits in the region", 4 mai, Hotel Sheraton Bucuresti
Continuare »
Sarajevo Business Forum” (SBF 2016), 04 - 05 mai 2016, Sarajevo

Va transmitem invitatia de a participa la cea de a 7-a ediţii a "Sarajevo Business Forum” (SBF 2016), care va avea loc în perioada 04 mai – 05 mai 2016, la Sarajevo.

Continuare »