Propuneri CCIR referitor la modificarea Legii dialogului social Nr.62/2011

In marja consultarii retelei Camerelor de Comert si Industrie Judetene, Camera de Comert si Industrie a Romaniei (CCIR) s-a adresat Ministerului Consultarii Publice si Dialogului Social privind modificarea Legii dialogului social nr.62/2011.

Continuare »
Gala Topul firmelor brailene

Joi, 2 noiembrie 2017, a avut loc Gala Topul firmelor brailene organizata de Camera de Comert, Industrie si Agricultura Braila, eveniment ajuns la cea de a XXIV-a editie.

Continuare »
Oportunitati de colaborare cu firme germane

Va transmitem din partea Camerei de Comert si Industrie Romano-Germana cateva oportunitati de colaborare cu firme germane interesate de piata din Romania.

Continuare »
Ambasadorul Greciei in Romania, Excelenta Sa, Vassillis Papadopoulus in vizita la Camera de Comert, Industrie si AgriCultura Braila

Astazi, 25 septembrie, Stefan Fusea, Presedintele Camerei de Comert, Industrie si Agricultura Braila a primit vizita Excelentei Sale Vassilis Papadopoulus, Ambasadorul Greciei in Romania.

Continuare »
TECHNOLOGIES AND BUSINESS MODELS FOR THE ENERGY CHALLENGES OF THE 21ST CENTURY

Va informam cu privire la organizarea evenimentului pe tema Technologies and Business Models for the Energy Challenges of the 21st Century, de catre European and Latin American Technology based Business Network (ELANNetwork) si Camera de Comert si Industrie a Romaniei, in calitate de reprezentant al mediului de afaceri romanesc.

Conferința va avea loc in perioada 23-24 octombrie 2017, in Santiago, Chile.

Continuare »
Seminar de afaceri Romania - China: Noi perspective in sectorul medical

Va informam cu privire la organizarea Seminarului Romania – China: Noi Perspective in Sectorul Medical, realizat de CCIR in parteneriat cu Camera de Comert Chineza.

Continuare »
Forum de afaceri Romania – Cambodgia

Vă invităm să participați la forumul de afaceri multisectorial România – Cambodgia, organizat de Camera de Comerț și Industrie a României în parteneriat cu Camera de Comerț Cambodgia.

Continuare »
Forum de afaceri Romania - Bulgaria

Vă invităm să participați la forumul de afaceri România – Bulgaria, organizat cu ocazia vizitei oficiale în România a președintelui Republicii Bulgaria, E.S. dl. Rumen Radev.

Evenimentul va avea loc în data de 29 iunie 2017, ora 10.00 (înregistrare începând cu ora 9.15), la CCIR Business Center, sala „Aurel Ghibuțiu” și va fi deschis de către președinții celor două state.</

Continuare »
Seminar de afaceri delegatie Taiwaneza

Avem placerea sa va informam cu privire la organizarea unui seminar de afaceri, de catre Consiliul Taiwanez pentru Dezvolatrea Comertului Exterior, cu posibilitatea incheierii unor parteneriate cu companiile romanesti.

Continuare »
Adunarea generala a membrilor CCIA Braila - 27.04.2017

In temeiul Statutului Camerei de Comert, Industrie si Agricultura Braila, art.30 si art.36, alin.1 sunteti invitati sa participati la Adunarea Generala a membrilor Camerei de Comert, Industrie si Agricultura Braila ce se va desfasura in data de 27.04.2017 ora 14:00 in Sala de Conferinte Regal Events and Ballroom, B-dul Independentei nr.282, Braila.

Continuare »