Buletin Informativ

Anunț important pentru mediul de afaceri

Pentru că asistăm și suntem expuși, în această perioadă, la o situație de urgență/criză generată de virusul Covid-19, respectiv extinderea epidemiei de coronavirus și impactul care produce deja tulburări în mediul de afaceri, conducerea Camerei de Comerț Industrie și Agricultură Brăila a considerat oportun să facă un apel către companiile membre.

Continuare
Anunt recrutare grup tinta Proiect "ANTREPRENORIAT – solutie durabila pentru ocupare"

Camera de Comert, Industrie si Agricultura Galati va informeaza ca a inceput recrutarea grupului tinta pentru grupa 3 a cursurilor GRATUITE de Competente antreprenoriale organizate in cadrul proiectului cu titlul „ANTREPRENORIAT – Solutie durabila pentru ocupare”, cod SMIS2014+: 105344, implementat de Camera de Comert, Industrie si Agricultura Vrancea, in parteneriat cu Camera de Comert, Industrie si Agricultura Galati si Camera de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura Constanta, in perioada 16.01.2018 – 15.01.2021.

Continuare
Noul sistem de taxare a drumurilor in Slovenia aplicabil cu 1 aprilie 2018

Începând cu 1 aprilie 2018, Republica Slovenia va implementa un nou sistem de taxare a vehiculelor al căror gabarit depăşeşte 3,5 tone.

Continuare
Alertă de înşelătorie emisă de CCI Covasna cu privire la o firmă germană

Conducerea Camerei de Comerţ şi Industrie (CCI) Covasna a emis luni o „alertă de înşelătorie” ce vizează o firmă germană care a făcut victime în mai multe ţări din Europa, inclusiv România.

Continuare
Ambasada Regatului Arabiei Saudite inaugureaza EXPORTAL

Camera de Comert, Industrie si Agricultura Braila va aduce la cunoștință faptul ca Ambasada Regatului Arabiei Saudite ne-a informat cu privire la inaugurarea portalului EXPORTAL

Continuare
Bugetul programelor de finanțare pentru IMM-uri,de 10 ori mai mare decât în 2016

Bugetul programelor de finanțare ale Ministerului pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat, aprobat în ședința de guvern de astăzi, este zece ori mai mare decât cel de anul trecut iar numărul estimat de beneficiari pentru anul 2017 este de 16.000, față de cei 990 de beneficiari din anul 2016.

Continuare
Informare cu privire la emiterea Ordinului nr. 856/19.07.2016

Informare cu privire la emiterea Ordinului nr. 856/19.07.2016 privind modificarea si completarea Ordinului Ministrului Agriculturii si dezvoltarii rurale nr.763/2015 privind aprobarea regulamentului de organizare si functionare a procesului de selectie si al procesului de verificare a contestatiilor pentru proiectele aferente masurilor din Programul National de Dezvoltare Rurala 2014 – 2020 PNDR.

Continuare
Lansare de programe, de catre Ministerul Fondurilor Europene si MADRAP, spre consultare

S-a publicat, spre consultare, in data de 25 iulie 2016, de catre Ministerul Fondurilor Europene, in calitate de Autoritate de Management a Programului Operational Capital Uman (POCU) 2014 – 2020, a unei linii de finantare denumita "Solidar", cu o alocare de 20 milioane EUR din POCU.

Continuare
Proiect de Lege parteneriat public-privat

Proiect de Lege parteneriat public-privat

Continuare
Informare consultare publica

Informare cu privire la consultarea publica, care a avut loc in data de 25 iulie 2016, referitoare la continutul Ghidului Solicitantului – Conditii specifice, pentru apelul de proiecte "Romania Start-Up Plus", organizata de Autoritatea de Management a Prograului Operational Capital Uman (AM POCU), la sediul Ministerului Fondurilor Europene.

Continuare

Parteneri