Buletin Informativ

Expo Milano 2015, Italia, 1 mai - 31 octombrie 2015

In perioada 1 mai - 31 octobrie 2015 se va desfasura in Italia, Expozitia Universala “Expo Milano“ cu tema "Hrănirea planetei, energie pentru viaţă" unde vor participa peste 140 de tari şi peste 20 de milioane de vizitatori.

România şi-a anunţat oficial participarea la Expo Milano 2015 încă din anul 2011. Prezenţa Românei la acest eveniment va fi sub motto-ul Living with nature – Convieţuind cu natura şi îşi propune să transmită lumii întregi imaginea unei ţări unde tradiţionalul se îmbină cu modernul, care este în armonie cu natura şi care oferă surse de hrană accesibile, sustenabile şi de încredere.

Pavilionul dedicat ţării noastre se bucură de o suprafaţă de 887 metri pătraţi şi este împărţit în două nivele: primul prezintă imaginea de actualitate a varietăţii resurselor naturale, iar cel de al doilea prezintă imaginea tradiţională a gospodăriei româneşti.

Expoziţiile sunt grupate în 8 arii principale precum biodiversitate, cultura şi energia verde, fructe şi legume, cultură şi tradiţie, arta culinară, grădină, casă şi verandă.

Pentru informatii suplimentare accesaţi pagina oficială a evenimentului la www.expo2015.org

In speranta ca acest eveniment deosebit care prezintă numeroase aspecte culturale importante şi fascinante ale României şi ale altor 140 de ţări de pe glob, se va bucura de atenţia dumneavoastră, vă invităm să vizitati “Expo Milano“ 2015.

 

PRO BRIXIA pune la dispozitia firmelor din Romania o serie de servicii in vederea organizarii de intalniri “Business to Business”, seminarii, ateliere de lucru precum si vizite de afaceri sau turistice, în special pentru buyers dar si pentru sellers.

Oferta de colaborare ramane valabila si in afara evenimentului, pe toata durata anului.

Pentru informatii detaliate va transmitem in format .PDF o prezentare a Economiei Regiunii Brescia unde sunt  ilustrate sectoarele de excelenta, iar pentru a cunoaste serviciile oferite de Agenzia Pro Brixia va invitam sa accesati site-ul http://www.expo.bs.it/it/. Accesand linkul http://www.probrixia.it/calendario_missioni_commerciali.php puteti vizualiza de asemenea descrierea tuturor initiativelor institutiilor din Brescia prezente in cadrul expozitiei.

 

Regiunea VENETO impreuna cu UNIONCAMERE si VENETO PROMOZIONE au dezvoltat programul “EXPOniamo il Veneto: Verso Milano 2015“  (“EXPunem Regiunea Veneto: catre Milano 2015”). Prin intermediul acestui program se doreste promovarea atat din punct de vedere turistic cat si economic a regiunii prin organizarea unor vizite si intalniri, prin schimburi comerciale si educationale etc.

Cu un sistem aeroportual international si cu o legatura feroviara  de doar 2 ore intre Venezia si Milano, Regiunea Veneto poate fi o alegere optima pentru toti participantii la Expo Milano.

Pentru a cunoaste serviciile furnizate, oportunitatile de colaborare si oferta  turistica si comerciala, puteti accesa cele doua portale www.expoveneto.it  si www.expoveneto.eu.

In cadrul “Expo Milano” va fi prezentat de asemenea proiectul “Borsa Merci Internazionale” (Bursa Marfurilor Internationale) a carui descriere completa o puteti gasi in atasament, in limba engleza.

 

Documente atasate (in format pdf)

 

Back