Invitatie cooperare firme cu companii din Belarus

Stimate Doamne/ Stimati Domni,

La data de 21 februarie 2008, s-a semnat Acordul intre Guvernul Romaniei si Guvernul Republicii Belarus cu privire la cooperarea economica, care constituie baza legala pentru dezvoltarea pe termen lung a cooperarii in domenii ale economiei pentru agricultura, industrie, constructii, energie, turism, intreprinderi mici si mijlocii, transport, stiinta si tehnologie. De asemenea, relatii de cooperare belaruso-romane s-au dezvoltat si in sfera educatiei, stiintei, culturii si a sportului.

Pentru prima jumatate a anului 2018 este planificata la Bucuresti sedinta Comisiei interguvernamentale belaruso-romana pentru cooperare comercial-economica. In cadrul acestei sedinte se intentioneaza organizarea unui forum de afaceri cu participarea companiilor belaruse si romane.

Un alt vector major al cooperarii intre Belarus si Romania il reprezinta cooperarea interregionala. In prezent se afla in stadiu de elaborare vizita in Belarus a unor delegatii din diferite judete romanesti si vizita in Romania a unor delegatii din regiuni belaruse.

Ambasadorul Republicii Belarus in Romania, Andrei Grinkevich, si-a manifestat interesul pentru a stabili o cooperare interregionala intre regiuni din Belarus si judetul Braila.

In acest sens daca sunteti interesati sa cooperati cu companii belaruse in domeniul exportului, importului, investitiilor, infiintarii de societati mixte, sa participati la forumul de afaceri in cadrul urmatoarei sedinte a Comisiei interguvernamentale belaruso-romana pentru cooperare comercial-economica sau sa organizati forumuri, expozitii, conferinte in judetul Braila la care ar putea sa participe si companii din Belarus va rugam sa ne contactati la: 0722435176, office@cciabr.ro

Last changed: Feb 20 2018 at 12:46 PM

Back