Buletin Informativ

Interviu Obiectiv Vocea Brailei

Problemă rezolvată pentru angajaţii din horeca

Continuare
Interviu MD Press

Președintele CCIA Brăila, Ștefan Fusea: Ajutoarele de stat promise pentru măsurile covid întârzie, iar firmele au început să se închidă. Atunci când vor ajunge banii s-ar putea să nu mai existe firmele.

Continuare
Interviu MD Press

Fusea: Salariaților care sunt trimiși în șomaj tehnic li se recunoaște vechimea integrală în muncă, dar li se plătește doar 75% din contribuția la fondul de pensii.

Continuare
Interviu Ziarul Financiar

Nu au venit banii pe schemele 1 şi 2 Covid. Schema 3 de investiţii zace nelansată! Stefan Fusea, Camera de Comerţ Brăila: Am citit că azi se lansează un nou program de ajutor de până la 20% din pierderea din cifra de afaceri pentru HoReCa. Suntem sătui. Să nu mai lanseze niciun program, să ne dea banii pe programele pe care le-au lansat.

Continuare
Interviu Ziarul Financiar

Ce solutii avem sa ducem economia mai departe?

Continuare
Firmele afectate de de criza coronavirus COVID-19 mai pot cere marți, 15 septembrie 2020, certificatele pentru situații de urgență

Firmele afectate de de criza coronavirus COVID-19 mai pot cere marți, 15 septembrie 2020, certificatele pentru situații de urgență, necesare și la obținerea granturilor de capital de lucru de 2.000-150.000 de euro pentru IMM-uri, din măsura 2 a schemei de fonduri europene pentru relansare economică.

Continuare
COMUNICAT

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Brăila, reprezentant autorizat al comunităţii de afaceri brăilean prin intermediul CCIR în Grupului de Lucru Interinstituţional pentru evaluarea impactului economic, financiar şi bugetar asupra României generat de efectele COVID-19 (GLI-ECOROM), solicită analiza în regim de urgență și adoptarea sau comunicarea unui punct de vedere din partea factorilor de decizie cu privire la următoarele măsuri pe care mediul de afaceri local l-a semalat până acum ca fiind de maximă prioritate:

Continuare
COMUNICAT

Guvernul României a publicat în Monitorul Oficial ordonanțele ce prevăd primele măsuri concrete de susținere a mediului de afaceri, grav afectat de covid-criza actuală. Apreciem faptul că o parte din măsurile propuse de mediul de afaceri, centralizate și comunicate prin intermediul CCIR în cadrul Grupului de Lucru Interinstituţional pentru evaluarea impactului economic, financiar şi bugetar asupra României, generat de efectele COVID-19 (GLI-ECOROM), au fost adoptate, dar semnalele primite din partea oamenilor de afaceri sunt în continuare unele ce impun o comunicare permanentă și o celeritate a reacțiilor guvernamentale.

Continuare
Comunicat

In contextul aparitiei riscului de imbolnavire cu COVID 19 si al dispozitiilor oficiale, in scopul prevenirii raspandirii infectarii cu coronavirus,

Continuare
Comunicat de presă

Camera de Comerț și Industrie a României a solicitat Guvernului României adoptarea de urgență a unor măsuri pentru sprijinirea economiei și a mediului de afaceri, urmare crizei generate de virusul Covid-19, respectiv extinderii epidemiei de coronavirus și impactul asupra mediului antreprenorial. Urmare a acestor demersuri, Camera de Comerț și Industrie a României a fost inclusă în Grupul de lucru GLI-ECOROM1 - Grupul de Lucru Interinstituţional pentru evaluarea impactului economic, financiar şi bugetar asupra României, generat de efectele COVID-19. Grupul GLI-ECOROM acționează în vederea evaluării şi monitorizării de către autorităţile publice cu atribuţii în domeniul economico-financiar, împreună cu reprezentanţii mediului de afaceri, a riscurilor economice generate de epidemia cu noul coronavirus la nivelul României, respectiv pentru elaborarea de recomandări şi propunerea de măsuri eficiente pentru evitarea acestor riscuri.

Continuare

Parteneri