Gala Topul firmelor brailene

Joi, 2 noiembrie 2017, a avut loc Gala Topul firmelor brailene organizata de Camera de Comert, Industrie si Agricultura Braila, eveniment ajuns la cea de a XXIV-a editie.

Evenimentul s-a desfasurat intr-o atmosfera calda, invitatii bucurandu-se si de programul artistic oferit de ansamblul de dansuri grecesti Parnassos al Comunitatii Elene din Braila si de invitatul special al serii, renumitul cantaret Jorge care a venit insotit de bandul sau.

In deschiderea evenimentului, Stefan Fusea, presedintele Camerei de Comert a afirmat: „Acum premiem liderii! Adica pe acei manageri si antreprenori care au inteles ca etica in afaceri nu este doar un concept, ca reputatia se construieste greu si au invatat ca forta unui proiect reusit sta in oamenii din spatele lui, in creativitatea, pasiunea, implicarea si tenacitatea pe care acestia le arata zilnic.

Doresc, de asemeni, sa transmit cu aceasta ocazie, mesajul mediului de afaceri local catre decidentii politici de a asigura prin cadrul legislativ, predictibilitatea in materie fiscala, atat de necesara pentru continuarea si dezvoltarea unei economii sanatoase.

Suntem hotarati, in continuare, sa ne platim bine salaritii, sa achitam contributiile catre buget si sa ne dezvoltam afacerile.

Dorim o consultare mai larga si facuta din timp pentru ca masurile care urmeaza sa fie luate sa duca la rezultate bune pentru toate partile: Stat, antreprenori si salariati.

Salutam masurile bune luate de acest Guvern, dar salutam si faptul ca unele masuri au fost sistate dupa ce au fost prezentate si punctele de vedere ale mediului de afaceri.

Suntem convinsi ca vom colabora si in viitor cu decidentii politici pentru consolidarea mediului de afaceri si sprijinirea, in mod special, a capitalului romanesc. Numai impreuna putem reusi!

Camera de Comert, Industrie si Agricultura Braila felicita toate firmele care, prin rezultatele obtinute, sunt prezente in cea de-a – XXIV – a editie a Topului Firmelor si asteapta reprezentantii acestora care sunt prezenti in sala sa-si ridice premiile.”

Sponsori - Gala Topul firmelor Brilene 2016

Last changed: Apr 04 2019 at 2:59 PM

Back to Overview