Buletin Informativ

Serviciul mondial cameral ChamberTrust

S-a lansat si in Romania serviciului ChamberTrust, un instrument de certificare a companiilor in vederea cresterii gradului de incredere pentru partenerii internationali la initiativa Camerei de Comert si Industrie a Romaniei.

serviciul ChamberTrust

Ce este ChamberTrust?
ChamberTrust este unul dintre cele mai importante servicii, de tipul certificat de încredere (trust seal), utilizat în relaţiile business-to-business la nivel mondial, fiind un instrument specific comerţului internaţional.

 Cum funcţionează?
Camera de Comerţ si Industrie a Romaniei validează informaţii obiective despre companii (existenţa unor date despre activitate, produse, servicii, conducere, prezenţă web) şi publică o bază de date de companii beneficiar pe site-ul reţelei World Chambers Network (WCN) –  www.worldchambers.com. Astfel, beneficiile ChamberTrust pentru companii se traduc în expunere şi impact pe piaţa globală.

Mai mult, ChamberTrust este un motor de căutare de încredere, focusat pe companii, care pot fi căutate după descrierea activităţii sau a produselor; este un instrument util oamenilor de afaceri, atunci când sunt în căutarea unui partener, cumpărător, sau furnizor şi doresc o prezentare care să îi evidenţieze. Majoritatea vastă a clienţilor este reprezentată de IMM-uri, interesate sau implicate în comerţul internaţional.

Pentru a vedea cum funcţionează se poate selecta secţiunea ”ChamberTrust seal”, a platformei World Chambers, la adresa  http://chambertrust.worldchambers.com/

Cum se aplică pentru ChamberTrust?
Companiile sunt rugate să completeze on-line chestionarul tip, în limba engleză, care urmează să fie validat de angajaţii Camerei pentru corectitudinea datelor introduse. În cadrul acestei etape, companiile sunt obligate să transmită documentele justificative şi să plătească tariful stabilit. Pentru informaţii legate de produse şi activităţi, portalul oferă posibilitatea completării informaţiilor şi în alte limbi decât limba engleză; există însă anumite câmpuri care se pot completa numai în limba engleză.
Completaţi formularul de înscrirere online

Contact
CCIR vă stă la dispoziţie pentru achiziţionarea acestui serviciu, precum şi pentru orice detalii suplimentare. Persoana de contact este Cătălin Socea, Consilier, Biroul Strategii și Politici, Departamentul Strategii, Politici, Programe și Juridic, telefon: 0374474385, e-mail:  catalin.socea@ccir.ro

Back to Overview

Parteneri